Aavistus On Air-tiny.png

Aavistus on Air is a bi-weekly online VJ & DJ programme. Tune in to the festival mood by watching the show every second Friday on even weeks at 22.00-24.00 (UTC+3) on saysite.fi/radio.

Hosted Suvi Suvereeni & Anni Laser, powered by SAY FM.
 

Would you like to perform on the show and are able to access the studio in Vantaa? Drop us a message at aavistus.festival@gmail.com.

VJ Sellekhanks & DJ Soulblade: The Machine | Aavistus on Air 18.9.2020
01:50:52

VJ Sellekhanks & DJ Soulblade: The Machine | Aavistus on Air 18.9.2020

VJ Sellekhanks Visuaaleja ja videoprojekteja suomen eturivin artistien (mm. Gasellit, Gettomasa, Paula Vesala, Asa, Aivovuoto, Orkidea) kanssa tekevä aktiivinen videoartisti on tunnettu syvästi graafisten maailmojen rakenteluista live-keikoillaan – videot sulautuvat toisiinsa saumattomasti ja käyttäen hyväksi eri videoiden ja estetiikkojen sekoittelua keskenään. Eniten kotonaan hän on hip-hop ja elektronisen musiikin estetiikan kohdatessa muita tyylillisiä rajapintoja, joten ei tule visuaaleja nähdessä yllätyksenä että hän on myös aktiivinen graffitiartisti – hän on siirtänyt eri medioiden oppimat hyödyt käytäntöön visualisoidessaan live-keikkoja sekä musiikkivideoita. Vyöltä löytyy VJ-esiintymisiä kotimaan suurimmilta festivaaleilta (mm. Flow, Blockfest, Provinssi, Ilosaari, Ruisrock), musiikkiteatteri- ja oopperaproduktioista, sekä esiintymisiä ulkomailla (mm. Pariisi, Reykjavik, Lviv). http://www.instagram.com/sellekhanks DJ SoulBlade Musiikkialan ammattilainen Disco Avengerz kollektiivin takaa. Taitojaan, musiikkikirjastoaan ja kokemustaan SoulBlade on kehittänyt lähes 13 vuoden ajan ja hänellä on myös nippu ulkomaanesiintymisiä kotimaan klubikeikkojen lisäksi. Muun muassa Flashback Future bileissäkin on kuultu DJ SoulBladen syvä rakkaus neo discoa ja syntwavea kohtaan. Vuonna 2012 tämä kokemus ja palo vei hänet DJ SM-kisojen finaaliin ja seuraavana vuonna semifinaaleihin. Suurimmat vahvuudet ovat äänisuunnittelussa ja vahvojen mielikuvien luomisessa musiikin ja äänen keinoilla. https://www.instagram.com/iamsoulblade/ The Machine Yhdessä Sellekhanks ja SoulBlade muodostavat The Machine nimisen duon, joka on kahden ihmisen muodostama audiovisuaalinen koneisto. https://themachine.fi/ https://www.instagram.com/the.machine.9000/ Hosted by Suvi Suvereeni & Anni Laser Powered by SAY (Spämmääjien Ammattiyhdistys)